ΕΠΕΙΓΟΝ ΨΗΦΙΣΤΕ : Στην σελίδα του CNN δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί σκληρά στην Ελλάδα,

Panos134 & ΝΕΤΑΚΙΑΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ : Σήμερα στην ιστοσελίδα του CNN διεξάγεται δημοσκόπηση με το ερώτημα εάν η Ευρώπη έχει συμπεριφερθεί πολύ σκληρά στην Ελλάδα, με επιλογές ΝΑΙ ή ΟΧΙ και έχουν μπει “κάποιοι” για να υπερισχύσει το “ΟΧΙ”, ώστε να μην υπάρξει κάποια μορφή αλληλεγγύης, να δρομολογηθούν νέα αισχρά και ανήθικα μέτρα και να δαιμονοποιηθούμε σαν Λαός. Εδώ ψηφίζουμε “ΝΑΙ” :-)

Η ψηφοφορία βρίσκεται κάτω δεξία στην ιστοσελίδα

http://edition.cnn.com/


CNN.com International – Breaking, World, Business, Sports, Entertainment and Video News
edition.cnn.com
CNN.com International delivers breaking news from across the globe and information on the latest top stories, business, sports and entertainment headlines. Follow the news as it happens through: special reports, videos, audio, photo galleries plus interactive maps and timelines.

29 thoughts

  1. Σχετικα με τη ψηφοφορια το ερωτημα δεν ειναι αν καποιος εχει τη δυνατοτητα να φερθει σκληρα,ειναι ακομψο το ερωτημα.Προτασης διορθωσης, η ευρωπη κανει λαθοςή οχι σχετικα με ελλαδα,ισπανια,πορτογαλλια,ιρλανδια,ρουμανια.;

    Μου αρέσει!

  2. Το τί έχει κάνει η Ευρώπη απέναντι στην Ελλάδα και σε όποια άλλη χώρα της ..αφορά μονο την κακή διαχείρηση των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και όχι την δική μου …Επίσης , δεν θα απαντήσω , γιατί τα γκάλοπ θα ΕΠΡΕΠΕ να γινουν απο ΕΛΛΗΝΕΣ για τους ΕΛΛΗΝΕΣ..και όχι απο τους ξενους…που και εκείνοι με τον τρόπο τους έχουν ΜΕΓΑΛΟ μερτικό ΕΥΘΥΝΗΣ ..

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.